Gourmetslagterelev / delikatesseelev i føtex

Brænder du for kvalitet og god smag, og vil du være blandt de dygtigste inden for slagterfaget? Så slib kniven og bliv en del af et stærkt fællesskab, der har styr på håndværket og respekt for den gode madoplevelse. Vores gourmetslagter/delikatesseelever er nogle af de bedste i branchen og har flere gange vundet DM i Skills for gourmetslagter- og delikatesseelever.

Hvor lang tid tager uddannelsen?

En elevuddannelse til gourmetslagter tager ca. 3 ½ år. Uddannelsen kan tages med speciale i delikatesse, hvor der er større fokus på bl.a. madlavning, anretning, smørrebrød og finopskæring. Uanset hvilket speciale du vælger, er kunder og salg også en vigtig del af uddannelsen, og du vil blive klædt på til at kunne yde den gode, faglige vejledning, der forventes af en slagter.

Uddannelsen er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole skal du også deltage på to interne skoleophold. Det foregår på Salling Group Academy ”Bøgehøj” i Ebeltoft sammen med de øvrige elever fra Bilkas andre varehuse.

 

Gourmetslagterelev/delikatesseelev - trin for trin

Læs mere

Ønsker du mere information om hvordan det er at være elev i føtex, så besøg vores elev side.

Besøg føtex elev