Salgselev i føtex

Brænder du for kundekontakt og god service? Og er du samtidig et konkurrencemenneske, der bliver motiveret af gode salgstal? Som salgselev bliver du en del af det stærke team, der er føtex ansigt udadtil, og som gør en kæmpeforskel over for kunderne i varehuset. Hos os er salgselever nemlig ikke nogle, der ’bare’ fylder varer på hylderne. Du vil fra den første dag blive kastet ud i arbejdet med kundevejledning, samarbejde, salg og drift – for selvom du er under uddannelse, er du allerede godt i gang med din karriere. En stor del af vores ledere i varehusene kommer fra en stilling som elev.

Du kan blive salgselev i Tekstil, Elektronik, Nonfood, Parfume, Home, Food, Frugt & Grønt og Service/Drift.

 

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Det tager to år at blive salgsassistent, hvis du har en EUD- eller EUX-uddannelse. Kommer du med en gymnasial baggrund, kræver det et 5- eller 10-ugers EUS-forløb at blive klar til elevforløbet. Kommer du direkte fra folkeskolen, kan du komme i mesterlære. Her starter du med et års grundforløb, inden du begynder den egentlige 2-årige elevtid.

Uddannelsen til salgselev er en kombination af praktik i varehuset og skoleophold på Salling Group Academy ”Bøgehøj” i Ebeltoft. Viser du inden for 3 måneder efter din start som elev lederpotentiale, kan vi vurdere, at du skal flyttes over på uddannelsen til management trainee.

 

Salgselev - trin for trin

Læs mere

Ønsker du mere information om hvordan det er at være elev i føtex, så besøg vores elev side.

Besøg føtex elev